U bent hier

Advipro job tasting day pharma & life sciences

Primaire tabs

Wat is het?

Omwille van de continue groei van onze activiteiten in verschillende regio’s (Brussel, Puurs, Antwerpen, Kempen, Nederland, etc.) blijven we getalenteerde en gemotiveerde medewerkers met technische en/of wetenschappelijke affiniteit of ervaring (bv. in farma, food, engineering, life sciences, enz.) aanwerven.

Daarom organiseren we op donderdag 12 september 2019 opnieuw een job tasting day pharma & life sciences. Iedereen die op zoek is naar een uitdaging in deze booming sector nodigen we uit om kennis te maken met ons bedrijf en het A-Team.

Tijdens deze jobdag laten we je kennis maken met ons bedrijf, trainingscentrum en vooral met enkele van onze collega’s. Tijdens rondetafelgesprekken met projectmedewerkers krijg je meer inzicht in het dagdagelijks projectwerk in pharma/life sciences. Nadien kunnen geïnteresseerde kandidaten zelfs ter plekke een sollicitatie-interview afleggen met één van onze businessmanagers of met HR.

Wie organiseert het?

Advipro

Voor wie?

Ben je een ambitieuze starter met een wetenschappelijke of technisch (hogere) opleiding of een consultant met al enige jaren ervaring of een expert in het vak én op zoek naar een carrièreboost? Dan ben je bij Advipro aan het juiste adres!

Waar en wanneer?

Advipro
GxP Academy
Wechelsebaan 143 Unit 13
2275 Lille
  • Dit evenement is afgelopen: 12 september 2019 van 15u tot 19u

Schrijf je in:
Voor meer info: