U bent hier

Advipro Jobdag: Job Tasting Day

Primaire tabs

Wat is het?

Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Omwille van de groei van onze activiteiten in verschillende regio’s (Brussel, Puurs, Antwerpen, Kempen, Nederland, etc.) blijven we continu op zoek naar talent met technische en/of wetenschappelijke affiniteit of ervaring (bv. in Farma, Food, Engineering, Life Sciences, etc.)

Tijdens deze jobdag willen we je kennis laten maken met ons bedrijf en trainingscentrum. Je kan ook een kijkje nemen in onze gevalideerde cleanroom.

Programma:

15u00 – Ontvangst met drinks & fingerfood
15u15 – Voorstelling Advipro door Peter Scheyltjens (CEO) en Toon Witvrouwen (Director Operations)
16u10 – Rondetafelgesprekken met Advipro projectmedewerkers
17u00 – Toelichting “Hoe word ik lid van het A-Team” en Slotwoord
17u30 – Walking Dinner met mogelijkheid tot sollicitatie interview en gesprekken met toekomstige collega’s, management en HR

Wie organiseert het?

Advipro

Voor wie?

Voor iedereen, zowel schoolverlaters als ervaren professionals, die op zoek zijn naar een uitdaging in de Pharma & Life Sciences industrie. Getalenteerde en gemotiveerde personen met een technische en/of wetenschappelijke affiniteit/achtergrond krijgen zo een kans om kennis te maken met Advipro, de GxP Academy en ons geweldige A-Team!

Waar en wanneer?

Advipro
GxP Academy
Wechelsebaan 143 unit 13
2275 Lille
  • 10 september 2020 van 15u tot 18u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: