U bent hier

BCF Career Event Belgium

Primaire tabs

Join BCF Career Event Belgium online!

Wat is het?

BCF Career Event België is de grootste carrièrebeurs in België voor Life Sciences. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma.

BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière.

Bij BCF Career Event België zijn jaarlijks ruim 1.200 werkzoekenden en studenten aanwezig als bezoeker.

BCF Career zet zich in voor de gezondheid van haar klanten, exposanten en deelnemers.

Dit jaar zal BCF Career Event België, omwille van de Covid-19 cituatie, een online evenement zijn.

Wie organiseert het?

BCFcareer.com is een platform dat het hele jaar door content biedt voor professionals in Life Sciences: zoals informatie en advies over solliciteren, interviews met professionals, eerste hulp voor carrière switches, tips & tricks en nog veel meer. Aanvullend kun je ook vacatures vinden voor starters en ervaren professionals, werkgeversprofielen raadplegen en informatie vinden over carrière gerelateerde evenementen en cursussen.
Hiermee worden de drie initiële BCF producten - BCF Career Event, BCFjobs en BCF Career Guide - onder één noemer gebracht van BCF Career.

Voor wie?

BCF Career is voor iedereen! Onafhankelijk van je huidige functie of opleiding helpt BCF Career je om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Van student tot professional, van ASO / TSO tot postdoc - iedereen die actief is in de Life Sciences kan deelnemen aan dit evenement!

Waar en wanneer?

Online
  • 12 november 2020 van 10u tot 17u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: