U bent hier

Bijblijven, HR-topics voor werkgevers: Cafetariaplan - mobiliteit + KMO-Portefeuille

Primaire tabs

Wat is het?

Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht. 

Naast een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers biedt VDAB met infosessies advies op maat om uw personeelsbeleid te versterken. 
In 2018 werken we samen met 8 sociale secretariaten. Gespreid over het jaar bieden ze hun thema op verschillende locaties in de provincie Oost-Vlaanderen aan.
Op 13 maart 2018 komt het thema "Cafetariaplan - mobiliteit of andere accenten binnen het cafetariaplan" en het extra thema "KMO-Portefeuille" aan bod.

  • 10.45 uur - Ontvangst met koffie
  • 11.00 uur - KMO-Portefeuille

VLAIO (Agentschap innoveren en ondernemen) bezorgt u een beknopt overzicht van de laatste stand van zaken van de KMO-portefeuille, de KMO-groeisubsidie en de strategische transformatiesteun voor investeringen en de daarbij gepaard gaande opleidingen voor KMO’s en grote ondernemingen.

  • 11.30 uur - Cafetariaplan - mobiliteit of andere accenten binnen het cafetariaplan (Securex)

Flexibele verloning zit in de lift. Uit een studie van Securex in 2017 bleek dat meer dan 7 op 10 medewerkers zijn loonpakket flexibel wil kunnen samenstellen.
Voor werkgevers en HR-professionals die een goede basiskennis willen opbouwen over cafetariaplannen en mobiliteitsoplossingen, is deze sessie bijzonder aan te raden. We geven u handvaten om op een budget neutrale manier de koopkracht van werknemers te verhogen en nieuwe talenten aan te trekken.

U krijgt antwoord op volgende vragen
•    Wat zijn binnen uw organisatie mogelijkheden om flexibel te verlonen (luik budgetcreatie)?
•    Wat zijn voordelen die vanuit fiscaal en sociaal-juridisch oogpunt interessant zijn voor uw organisatie (luik budgetbesteding)?
•    Hoe kunt u vanuit flexibele verloning werken aan mobiliteit, rekening houdend met de fiscale en sociaal-juridische implicaties?
•    Hoe kunt u aan de slag gaan met het mobiliteitsbudget in uw organisatie?

  • 12.45 uur - Broodjeslunch, met mogelijkheid tot netwerking (tot 13.30 uur)

Wie organiseert het?

VDAB in samenwerking met Securex

Voor wie?

Ondernemers, werkgevers, KMO’s, personeelsverantwoordelijken, HR-professionals

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 13 maart 2018 van 10u45 tot 12u45

Waar?

Hof ter Meyghem
Hofstraat 143
9200 Oudegem

Meer info

Meer info: accountmanagers.ovl@vdab.be

Klik hier om in te schrijven

Deze opleiding is gratis en wordt erkend door het BIBF voor een vorming van 2,5 uur. Gelieve na elke opleiding een vormingsattest aan te vragen.