U bent hier

Bijblijven, HR topics voor werkgevers: digitalisering in HR & beëindiging van de arbeidsovereenkomst van een arbeidsongeschikte werknemer

Primaire tabs

Wat is het?

Met gemotiveerd en deskundig personeel sta je sterker. VDAB heeft niet alleen een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers, maar organiseert elke maand ook een informatiesessie samen met een sociaal secretariaat. Daar gaan we dieper in op actuele en interessante onderwerpen die je personeelsbeleid versterken.

Inschrijven kan tot 15 oktober 2018
Schrijf je hier in  

Programma:

10.30 uur: Ontvangst met koffie
11.00 uur: Digitalisering in HR (Officient)  
11.45 uur: Beëindiging van de arbeidsovereenkomst van een arbeidsongeschikte werknemer (Acerta)
13.00 uur: Broodjeslunch | netwerking 

De onderwerpen:

1. Officient | Digitalisering in HR, Michiel Crommelinck | Co-founder - Product Manager 
HR staat voor een grote digitaliseringsgolf. Volgens studies zullen administratieve HR-taken zoals payroll weldra geautomatiseerd verlopen. In deze sessie inspireren we je met enkele trends op het vlak van digitalisering in HR en stellen we je Officient voor. 
Officient is een HR-platform dat HR-administratie bij KMO's op een moderne manier vereenvoudigt en digitaliseert. De startup werd begin dit jaar verkozen tot Coolest HR Tech Solution van het Jaar 2018 door HRM.info.

2. Acerta | Beëindiging van de arbeidsovereenkomst van een arbeidsongeschikte werknemer, Olaf Deweerdt | Juridisch adviseur
De vaak gestelde vraag of de arbeidsovereenkomst van een arbeidsongeschikte werknemer kan worden beëindigd, is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Je moet met veel zaken rekening houden. Aan de hand van een praktijkgerichte aanpak geven we een antwoord op de vragen die zich kunnen voordoen bij het ontslag van een arbeidsongeschikte werknemer. Daarnaast gaan we in op de vernieuwde procedure sinds 2017 om arbeidsovereenkomsten te beëindigen door medische overmacht.

Deze opleiding wordt erkend door het BIBF met referentienummer 89397 voor een vorming van 2 uur. Gelieve na elke opleiding een vormingsattest aan te vragen.

Wie organiseert het?

We organiseren de sessie van 18 oktober in Oostkamp samen met Acerta.

Voor wie?

Bedrijven, werkgevers, KMO's, ondernemers, HR-professionals, personeelsverantwoordelijken en - medewerkers

Waar en wanneer?

Van der Valk Oostkamp
Kapellestraat 146
8020 Oostkamp
  • Dit evenement is afgelopen: 18 oktober 2018 van 10u30 tot 14u