U bent hier

Bijblijven, HR-topics voor werkgevers: Freelancers: sterke afspraken maken + Netflix van VDAB

Primaire tabs

Wat is het?

Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht.
Naast een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers biedt VDAB met infosessies advies op maat om uw personeelsbeleid te versterken.
In 2019 werken we samen met 9 sociale secretariaten. Gespreid over het jaar bieden ze hun thema op verschillende locaties in de provincie Oost-Vlaanderen aan.
Op 24 september 2019 komt het thema “Freelancers: sterke afspraken maken” en het extra thema “Netflix van VDAB” aan bod.

Programma
10.45 uur - Ontvangst met koffie
11.00 uur – Netflix van VDAB (VDAB)
In september 2018 lanceerde VDAB een nieuwe manier om werk te zoeken, een computerapplicatie die het mogelijk maakt gerichter naar een job te zoeken. Het nieuwe systeem kan suggesties doen op basis van jobaanbiedingen die de gebruiker eerder heeft geraadpleegd of op basis van geslaagde jobmatches van personen met een gelijkaardig profiel. Het systeem werkt dus op een gelijkaardige manier als de streamingsdienst Netflix.
11.30 uur – Freelancers: sterke afspraken maken afwezigheden (SD Worx)
Het inzetten van freelancers is een populaire logische keuze, gegeven de krapte op onze arbeidsmarkt en de stijgende vraag naar flexibilisering en specialisatie in je organisatie. We wandelen met jou door de wettelijke, fiscale en contractuele afspraken.
Vervolgens belichten we budgettaire en operationele voordelen en nadelen van deze populaire flexibele vorm van personeelswerking.
Je wordt geïnformeerd en geïnspireerd, zodat je onderbouwde stappen kunt zetten in het activeren en versterken van freelancers in je organisatie
12.45 uur - Broodjeslunch, met mogelijkheid tot netwerking (tot 13.30 uur)

Wie organiseert het?

VDAB in samenwerking met SD Worx

Voor wie?

Ondernemers, werkgevers, KMO’s, personeelsverantwoordelijken, HR-professionals

Waar en wanneer?

Gent VAC – Virginie Lovelinggebouw
Auditorium Romain Deconinck
Koningin Maria Hendrikaplein 70
9000 Gent
  • Dit evenement is afgelopen: 24 september 2019 van 11u tot 13u

Schrijf je in:
Voor meer info: