U bent hier

Bijblijven, HR-topics voor werkgevers: loonoptimalisatie

Primaire tabs

Wat is het?

Als personeelsverantwoordelijke, werkgever of zaakvoerder, is het zeer belangrijk om bij te blijven in de sociale wetgeving, de laatste trends te kennen en tips & tricks omtrent HRM-items te bespreken.
Deze keer hebben VDAB en Partena Professional hun expertise gebundeld en organiseren zij samen met het PXL-Congres een gratis infosessie voor u op donderdag 7 septembe 2017.
Deze infosessie is erkend door BIBF als uren voor permanente vorming.

Onderwerpen zijn:

1. Talent en Technologie: T2-campus door Ruben Camps,(Project InnovatHor T2-campus)
“We staan nog maar aan het begin van het digitale tijdperk. Smart cities, augmented reality, blockchains, big data,… Om deze evolutie te kunnen volgen, hebben we veel en sterk technologisch talent nodig.
Bedrijven zoeken naar goed opgeleide werknemers met technologische knowhow. Aan welke technische profielen hebben bedrijven nood? Wat zijn de competenties waar de werknemer van vandaag aan moet voldoen? Door een nauwe samenwerking met bedrijven stemmen we de inhoud van de opleidingen af op de noden van de arbeidsmarkt.

2. “Loonoptimalisatie. door Gaël Vandersteene (Legal Consultant bij Partena Professional)).
Verloning is een gevoelige en complexe materie. De werkgever die rekening moet houden met het strategische en financiële aspect, beschouwt de lonen als een kost.
Voor de werknemer daarentegen speelt het menselijke aspect ook een grote rol: hij heeft nood aan een aantrekkelijk loonaanbod, dynamische werkformules en een comfortabele work-life balance om gemotiveerd te blijven.
Met de alternatieve mogelijkheden die Partena Professional tijdens deze sessie aanhaalt, kan u binnen uw onderneming nadenken over een gezond loonbeleid op lange termijn.

Programma:

08u00 - 08u40: Onthaal met ontbijt
08u40 – 09u10: Toelichting en gelegenheid tot vraagstelling rond “T2”
09u10 – 10u30: Toelichting en gelegenheid tot vraagstelling rond “Loonoptimalisatie”
10u30 – 11u15: Koffie met mogelijkheid tot netwerking.

Wie organiseert het?

VDAB ism Partena Professional en PXL-Congress

Voor wie?

Werkgevers, personeelverantwoordelijken en zaakvoerders.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 7 september 2017 van 8u tot 11u15

Waar?

Pxl-Congress
Gebouw D
Elfde Liniestraat 23
3500 Hasselt

Meer info