U bent hier

Bijblijven, HR-topics voor werkgevers: Teamontwikkeling + Job- en taalcoaching

Primaire tabs

Wat is het?

Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht. 

Naast een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers biedt VDAB met infosessies advies op maat om uw personeelsbeleid te versterken. 
In 2018 werken we samen met 8 sociale secretariaten. Gespreid over het jaar bieden ze hun thema op verschillende locaties in de provincie Oost-Vlaanderen aan.

Op 29 maart 2018 komt het thema "Teamontwikkeling" en het extra thema "Job- en taalcoaching" aan bod.

Programma

  • 10.45 uur - Ontvangst met koffie
  • 11.00 uur - Job- en taalcoaching

Heeft u recent een medewerker aangeworven? Doe dan beroep op een job- en taalcoach!
De job- en taalcoach ondersteunt u én uw medewerker bij de integratie op de werkvloer. Er wordt vertrokken vanuit de reële werksituatie. De job- en taalcoach heeft een bijzonder affiniteit met kortgeschoolden, personen met een arbeidshandicap of migratieachtergrond en 50-plussers. Spreekt uw medewerker minder goed Nederlands? Met de job- en taalcoach zet u in op een betere communicatie. Altijd met één doel voor ogen: een tevreden medewerker die kwalitatief werk levert en lang aan de slag blijft bij u.

  • 11.30 uur – Teamontwikkeling (SD Worx)

Elke organisatie bestaat uit een aantal individuen die samenwerken om een bepaald doel te behalen. Echter hoe deze mensen samenwerken heeft een grote impact op hoe uw organisatie het doet.
Onze kmo-consultant bekijkt samen met u, hoe u teamontwikkeling kunt stimuleren binnen uw organisatie. We verschaffen duidelijkheid over wat een team nu eigenlijk is? Is het altijd nodig om in team te werken? Een team kan ook verschillende fasen doormaken, waarvoor u als zaakvoerder of leidinggevende de nodige aandacht dient aan te besteden. Deze HR-sessie wordt dus een mengeling van grondbeginselen, praktijkervaringen, tips en ideeën waarmee u verder aan de slag kunt.

  • 12.45 uur - Broodjeslunch, met mogelijkheid tot netwerking (tot 13.30 uur)

Wie organiseert het?

VDAB in samenwerking met SD Worx

Voor wie?

Ondernemers, werkgevers, KMO’s, personeelsverantwoordelijken, HR-professionals

Wanneer?

29 maart 2018 van 10u45 tot 12u45

Waar?

Gent (VAC) - Virginie Lovelinggebouw
Romain Deconinck - Auditorium
Koningin Maria Hendrikaplein 70
9000 Gent

Meer info

Meer info: accountmanagers.ovl@vdab.be

Klik hier om in te schrijven

Deze opleiding is gratis en wordt erkend door het BIBF voor een vorming van 2,5 uur. Gelieve na elke opleiding een vormingsattest aan te vragen.

Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal