U bent hier

Bijblijven HR-topics voor werkgevers | Tielt

Primaire tabs

Wat is het?

Met gemotiveerd en deskundig personeel sta je sterker. VDAB heeft niet alleen een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers, maar organiseert elke maand ook een informatiesessie samen met een sociaal secretariaat. Daar gaan we dieper in op actuele en interessante onderwerpen die je personeelsbeleid versterken.

We organiseren de sessie van 20 februari in Tielt samen met EASYPAY GROUP

Programma:

10.30 uur: Ontvangst met koffie

11.00 uur: ondersteuning en stimuli voor mensen met een arbeidsbeperking.

11.45 uur: Deeltijdse arbeid: versoepelingen & aandachtspunten (EASYPAY GROUP)

13.00 uur: Broodjeslunch / netwerking

1. Ondersteuning en stimuli voor mensen met een arbeidsbeperking.
Op onze krappe arbeidsmarkt moet ieder talent een kans krijgen. Ook mensen die misschien op het eerste zicht een iets grotere afstand tot die arbeidsmarkt hebben of extra ondersteuning kunnen gebruiken. Daarom legt Deborah Callebert, Arbeidsbegeleider bij Emino (vroeger Jobcentrum) in deze sessie uit hoe ze werkzoekenden, werknemers én werkgevers informeren en adviseren om mensen met een arbeidsbeperking of gezondheidsproblemen aan het werk te helpen én te houden. Michèle Lonneville van VDAB verduidelijkt onze rol in de erkenning van de arbeidsbeperking en licht een aantal ondersteunende maatregelen toe. Mocht je zin hebben om jouw werkvloer voor een dag open te stellen voor mensen uit die groep, dan hoor je van Brenda Cordy, bemiddelaar bij GTB hoe je kan deelnemen aan DUODAY.

2. Deeltijdse arbeid: versoepelingen & aandachtspunten.
Kim Servaege | EASYPAY GROUP
Deeltijdse arbeid boomt! Uit recente peilingen blijkt dat het aantal deeltijdse werknemers gestaag blijft groeien, ook bij jongeren. Maar, bij deeltijdse arbeid horen heel wat specifieke regels. Graag lichten we de valkuilen en aandachtspunten bij deeltijdse arbeid nader voor je toe. We staan ook stil bij de meest recente vereenvoudigingen die door tussenkomst van de wet werkbaar en wendbaar werk in werking traden eind vorig jaar. Misschien moet je wel nog actie ondernemen voor 1 april?

Wie organiseert het?

VDAB ism EASYPAY GROUP

Voor wie?

Voor werkgevers, ondernemers, bedrijfsleiders en personeelsverantwoordelijken.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 20 februari 2018 van 10u30 tot 14u

Waar?

Shamrock Tielt
Euromarktlaan 24
8700 Tielt

Meer info

Inschrijven kan tot 15 februari 2018.
 
Klik hier om je in te schrijven

Meer informatie: accountmanagers.wvl@vdab.be