U bent hier

Challenge your idea: audiocursussen voor hoger slaagpercentage studenten

Primaire tabs

Wat is het?

Selab is een sociaal economisch labo dat (proef)projecten opzet om sociale economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de noordrand van Antwerpen te versterken.

Bram Verheyen werkt er momenteel een idee uit om audiocursussen te ontwikkelen die moeten bijdragen tot grotere slaagkansen van studenten in het hoger onderwijs. Cursusmateriaal herhaaldelijk kunnen beluisteren (ook op momenten waarop studenten niet achter de boeken kunnen zitten) zou hun slaagkansen ten goede komen. Bram verkent de mogelijkheid om samen te werken met kansengroepen om de cursussen vorm te geven en uit te werken. Wat voor hen een potentieel interessante leer- en/of werkervaring kan betekenen.

In deze challenge your idea duiken we dieper in op het geschetste probleem van lage slaagkansen voor studenten. En we challengen natuurlijk ook de oplossing die Selab wil verkennen om deze op te lossen.

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Iedereen die werkt rond verbeteren van slaagkansen van studenten, cursusmateriaal samenstelt en evalueert en ook iedereen met ervaring met werken met kansengroepen. Ruimer gesteld: iedereen die suggesties heeft om dit (prille) idee verder vorm te geven.

Waar en wanneer?

Work out Room
Trapstraat 20
1000 Brussel
  • Dit evenement is afgelopen: 13 december 2019 van 13u tot 14u

Voor meer info: