U bent hier

Challenge Your Idea: Nakama HR (VOLZET)

Primaire tabs

Wat is het?

Opgelet: deze workshop is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Help jij graag een start-up met jouw ongezouten feedback? Kom Nakama HR uitdagen!

Challenge Your Idea is een workshop waarin we diep ingaan op welk probleem een start-up juist wil oplossen, of welke nood de initiatiefnemers willen invullen. Daarna kijken we naar de oplossing, dienst of product dat ze in de markt zetten. Is het probleem of de nood goed gescopet? Is de voorgestelde oplossing relevant, nuttig, en een meerwaarde voor de maatschappij? 

Nakama HR is een start-up die bedrijven helpt toptalent te vinden in de sociale netwerken van hun werknemers. Via referrals worden werknemers ambassadeurs. Zij brengen met andere woorden vrienden of collega's onder de aandacht van het bedrijf dat nieuwe werknemers zoekt. Nu willen ze hun platform uitbreiden zodat het ook door burgers voor burgers kan gebruikt worden. Pieter Neels, co-founder, wil graag weten wat jij daarvan denkt!

Wie organiseert het?

Work out Room - VDAB

Voor wie?

We zoeken vacaturebemiddelaars, medewerkers van interimkantoren, verantwoordelijken voor aanwerving, werkzoekenden en afstuderende studenten om deel te nemen aan deze workshop. Maar als jij geen van deze profielen bent en denkt dat jouw inzichten voor Nakama HR een meerwaarde zullen zijn, schrijf je dan gerust in.

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 15 juni 2020 van 9u30 tot 12u

Voor meer info: