U bent hier

Co-Searching Aalst: coachingwandeling voor werkzoekenden

Primaire tabs

Wat is het?

Een gratis coachingwandeling voor werkzoekenden! Als je stapt kom je letterlijk in beweging. Je krijgt nieuwe ideeën, je wordt kalmer en kan loslaten. Dat is wat we samen willen bereiken!

Op 20/08 trekken we in Aalst met een groepje werkzoekenden het stadspark in onder begeleiding van gecertificeerd wandelcoach en Co-Searching vrijwilliger Miranda. We starten aan sportcomplex De Schotte naast het park. Tijdens deze wandeling doen we oefeningen waarbij we zullen stilstaan bij onszelf, onze doelen én hoe we deze willen bereiken. We laten ook ruimte om uit te wisselen en zaken te delen. Na de wandeling is er nog de mogelijkheid om na te praten in het melkhuisje in het stadspark met een drankje. Dit is op eigen kosten.

Wie organiseert het?

Co-Searching (vzw), organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen. Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

Voor wie?

Alle werkzoekenden, niet-werkend of werkend. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, opleiding, beroep, sector...! Voldoende kennis van Nederlands om een conversatie te begrijpen is wel nodig.

Waar en wanneer?

De Looyerij (aan Sportcomplex Schotte)
Kappellekensbaan 10
9300 Aalst
  • Dit evenement is afgelopen: 20 augustus 2019 van 14u tot 16u

Schrijf je in:
Voor meer info: