U bent hier

Co-Searching Aalst: Praatcafé voor werkzoekenden

Primaire tabs

Wat is het?

Gratis evenement voor en door werkzoekenden in Aalst!

Ben je werkzoekend en heb je zin om andere werkzoekenden te ontmoeten en bij te leren? Kom dan zeker naar ons gratis Co-Searching praatcafé voor werkzoekenden op 20/08. We starten om 19u30 in het aparte zaaltje in de Looyerij op het 1ste verdiep van sportcomplex De Schotte. De co-searching vrijwilligers maken jou wegwijs ter plaatse!

Tijdens het praatcafé leer je bij een drankje andere werkzoekenden kennen en kan je je netwerk uitbreiden. Daarnaast neem je deel aan een aantal groepsgesprekken met de andere werkzoekenden over thema's die te maken hebben met werk zoeken en solliciteren. Deze verlopen onder begeleiding van een Co-Searching vrijwilliger. Welke thema's er besproken zullen worden, zal afhangen van de ingeschreven deelnemers. Schrijf je je in, dan geef je bij de inschrijving thema's en vragen door die jou interesseren. Mogelijke voorbeelden zijn: "Wat kan ik antwoorden op deze sollicitatievraag...? Hoe vraag ik feedback? Ik maakte onlangs... mee tijdens een sollicitatie, hoe moet ik hierop reageren?" enz....

Tijdens ons praatcafé kan je ervaringen delen, elkaar tips geven, andere werkzoekenden leren kennen en uiteraard... een toffe babbel doen! :-)

Wees welkom!

Wie organiseert het?

Co-Searching (vzw), organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen. Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

Voor wie?

Alle werkzoekenden, niet-werkend of werkend. Iedereen is welkom! Voldoende kennis van Nederlands om een conversatie te begrijpen is wel nodig.

Waar en wanneer?

De Looyerij (1ste verdiep sportcomplex De Schotte)
Kappellekensbaan 10
9300 Aalst
  • Dit evenement is afgelopen: 20 augustus 2019 van 19u30 tot 22u

Schrijf je in:
Voor meer info: