U bent hier

Co-Searching Antwerpen: hoe lees ik nu eigenlijk écht een vacature?

Primaire tabs

Wat is het?

Je kent jouw talenten en competenties. Je weet in welke bedrijfscultuur je past. Maar je zit toch nog vast in jouw zoektocht naar de "ideale job". Dan is deze workshop een schot in de roos. 

Je leert om vacatures te doorgronden op een gestructureerde manier, waardoor je gerichter kan solliciteren. Herken duidelijke en verwarrende vacatures, opportuniteiten en valkuilen... Het doel is om je bewust te maken dat in een vacature verschillende aspecten spelen via praktische oefeningen. Daarom vragen we ook om een aantal vacatures mee te brengen (zie hieronder).

Je keert huiswaarts met een grote bagage aan inzichten en praktische tools om mee aan de slag te gaan.

Wat meebrengen?
- Breng 10 geprinte vacatures mee: 5 waarop je solliciteerde, 5 waarop je niet solliciteerde. Dit mogen zeer uiteenlopende vacatures zijn, recent of niet-recent.
- Iets om te schrijven (balpen, papier).

Locatie
TOPdesk, een software- en consultancybedrijf, biedt ons voor deze workshop hun kantoren aan als locatie. Vanuit station Antwerpen-Berchem sta je er op 15 min wandelen, 5 min met de fiets of 10 min met bus 21.

Tickets: https://www.eventbrite.be/e/tickets-co-searching-antwerpen-hoe-lees-ik-nu-eigenlijk-echt-een-vacature-59688670420

Tot dan!
Het Co-searching team

Wie organiseert het?

Co-searching

Voor wie?

Werkzoekenden

Waar en wanneer?

TOPdesk
Uitbreidingstraat 184
2600 Antwerpen (Berchem)
  • Dit evenement is afgelopen: 23 april 2019 van 17u30 tot 20u