U bent hier

Co-Searching workshop: LinkedIn voor werkzoekenden

Primaire tabs

Wat is het?

Gratis interactieve workshop voor en door werkzoekenden via Zoom.

Bijna iedereen kent de website LinkedIn maar maar weinig werkzoekenden benutten dit volledig in de zoektocht naar een job. Nochtans is LinkedIn (zeker voor werkzoekenden) een handig hulpmiddel om je netwerk uit te breiden, vacatures te vinden en te solliciteren. In deze workshop gaan we samen ontdekken wat je hier allemaal mee kan doen en delen we tips van enkele pro's.

Heb je nog geen LinkedIn profiel? Maakt niet uit. Ook jij bent welkom! We organiseren dit voor een kleine groep dus snel inschrijven is de boodschap! :-)

Tot dan!

We werken voor dit videogesprek met de tool Zoom. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? Geen schrik, je ontvangt instructies om deel te nemen na inschrijving met een link naar een tutorialfilmpje én contactgegevens voor mocht je technische problemen ondervinden.

Wie organiseert het?

Co-Searching (vzw), organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen (nu via Zoom) Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

Voor wie?

Alle werkzoekenden, niet-werkend of werkend. Iedereen is welkom! Voldoende kennis van Nederlands om een conversatie te begrijpen is wel nodig.

Waar en wanneer?

Online via zoom (je ontvangt de link na inschrijving)
  • 2 juli 2020 van 18u tot 19u30

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: