U bent hier

Co-Searching workshop: maak je cv

Primaire tabs

Wat is het?

Gratis interactieve workshop voor en door werkzoekenden in Gent. We organiseren dit coronaproof voor een kleine groep. Wacht dus niet te lang om in te schrijven!

Sta jij ook voor de taak om voor het eerst een cv te maken maar heb je weinig ervaring? Laat je niet afschrikken! In deze interactieve workshop helpen we elkaar bij het opstellen of verbeteren van een professioneel en overtuigend cv.

In deze interactieve workshop discussiƫren we zowel over de inhoud van een cv als over de lay-out. We bespreken ook nuttige tips en websites. In de 2de helft van de workshop gaan we samen aan de slag en maken we een cv. Je gaat naar huis met een een (bijna) afgewerkt cv, klaar om werkgevers te 'verleiden'!

Vergeet zeker je laptop of tablet niet mee te brengen. We hebben geen computers ter beschikking. Indien je ooit al een cv hebt gemaakt of je bent hier aan bezig mag je dit gerust meebrengen. Indien je cv niet is afgewerkt in de workshop kunnen we jou (eventueel individueel) verder helpen op een ander moment.

Wie organiseert het?

Co-Searching (vzw), organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen. Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

Voor wie?

Alle werkzoekenden, niet-werkend of werkend. Iedereen is welkom! Voldoende kennis van Nederlands om een conversatie te begrijpen is wel nodig.

Waar en wanneer?

Pop up Take-Off
Brabantdam 56
9000 Gent
  • Dit evenement is afgelopen: 21 oktober 2020 van 9u45 tot 12u

Schrijf je in:
Voor meer info: