U bent hier

Co-Searching workshop: social media in je jobzoektocht

Primaire tabs

Wat is het?

Gratis interactieve workshop voor en door werkzoekenden in Gent.

Waarschijnlijk ken en gebruik je al verschillende social media. Facebook, instagram enz zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar heb je er al eens aan gedacht ze ook in te zetten in je zoektocht naar een job?

In deze interactieve workshop discussiëren we en delen we tips over de verschillende social media en hoe je ze kan gebruiken als je werk zoekt. We zullen ook tijd maken op LinkedIn te bespreken.

!!Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met 'take off', de pop-up voor schoolverlaters in Gent. We richten ons dus vooral op (afgestudeerde ) jongeren in deze workshop. Meer info over take off en hun volledige aanbod vind je op de website van take off.

Wie organiseert het?

Co-Searching (vzw), organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen. Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

Voor wie?

Alle werkzoekenden, niet-werkend of werkend. Iedereen is welkom! Voldoende kennis van Nederlands om een conversatie te begrijpen is wel nodig.

De workshops zijn gratis maar inschrijven is verplicht. Hou de website in de gaten! Zo blijf je op de hoogte van ons aanbod!

Waar en wanneer?

Co-Searching
Brabantdam 56
9000 Gent
  • 28 september 2020 van 9u45 tot 12u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: