U bent hier

Workshops voor en door werkzoekenden

Primaire tabs

Wat is het?

Co-Searching organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen.
Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

Wie organiseert het?

Co-Searching

Voor wie?

Ben je (bijna) afgestudeerd of tussen twee jobs in? Iedereen is welkom!

Waar en wanneer?

Gent 
•    20/03 Een carrièreswitch. Ga jij ervoor?: Velen dromen ervan, weinig doen het ook. Een carrièreswitch kan best een uitdaging zijn. In deze workshop bekijken we samen de mogelijkheden en zetten we elkaar op weg. (9u30 – 12u00 in Folie à deux)

•    27/03 Op weg naar je eerste job met Co-Searching: Co-Searching geeft opnieuw een workshop op de afstudeerbeurs van de AU Gent.  Studeer je af maar weet je niet waar naartoe? Samen zoeken we onze weg op de arbeidsmarkt! (16u30 – 17u30 in het ICC Gent)

Antwerpen (Via Via reiscafé Antwerpen, Wolstraat 43, 2000 Antwerpen) 

•    20/03 Oefenen van het sollicitatiegesprek: In deze workshop gaan we met een kleine groep het sollicitatiegesprek oefenen. Ook anderstaligen die dit graag zonder stress en Nederlandstalig sollicitatiegesprek willen oefenen, zijn welkom!

Aalst (Buurtweb vzw, Hertshage 11, 9300 Aalst)

•    4/04 Verbeter je CV: Kan jouw CV een update gebruiken? Is je CV saai of verouderd? In deze workshop gaan we in een kleine groep aan de slag. We geven elkaar directe feedback en we delen tips om jouw CV helder én aantrekkelijk te maken. 

Sint-Niklaas (Bibliotheek Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 3)

•    17/04 Verbeter je CV: Kan jouw CV een update gebruiken? Is je CV saai of verouderd? In deze workshop gaan we in een kleine groep aan de slag. We geven elkaar directe feedback én we delen tips om jouw CV helder én aantrekkelijk te maken. 

Meer info

Voor meer info en inschrijven voor de workshops: http://www.co-searching.be/