U bent hier

Digitale opleidingsbeurs Brussel 2021

Primaire tabs

Wat is het?

Ben je op zoek naar werk en wil je je kansen op de arbeidsmarkt verhogen? Heb je interesse in een Nederlandstalige opleiding in Brussel of wil je hulp in je zoektocht naar werk?
Kom dan zeker naar de digitale editie van ‘Ik zoek, ik vind’, dé opleidingsbeurs over werk en Nederlandstalige (beroeps)opleidingen in Brussel.

Ontdek het boeiend Brussels aanbod van Nederlandstalige opleidingen en begeleiding naar werk. Dat kan via een online platform met digitale standen. Na een onthaal op maat breng je een virtueel bezoek aan de hele beurs. Navigeren via sectoren en clusters kan ook. Bij het onthaal en op de stands word je verder geholpen in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan ook deelnemen aan heel wat boeiende, interactieve workshops. Beschik je zelf niet over een eigen computer? Geen probleem, je kan een computer reserveren in een openbare computerruimte om zo de digitale beurs te bezoeken.

Welkom en graag tot dan!

Wie organiseert het?

De opleidingsbeurs wordt georganiseerd door Tracé Brussel vzw en de Brusselse Werkwinkels in samenwerking met VDAB en Actiris en mede ondersteund door de Vlaamse Gemeenschapscommissie, de Vlaamse Overheid en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Voor wie?

Werkzoekenden met interesse in het Nederlandstalig Brussels SPI-aanbod

Waar en wanneer?

Online
  • 27 mei 2021 van 9u tot 16u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
  • 28 mei 2021 van 9u tot 16u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Voor meer info: