U bent hier

Fall in love with TUI

Primaire tabs

Wat is het?

Onze collega’s zijn allemaal verliefd op hun werkplek, op TUI. Dat stralen ze ook stuk voor stuk uit! Dat speciale TUI-gevoel delen we graag met jou. Daarom bieden we je de unieke kans om kennis te maken met ons en ook verliefd te worden op TUI!

Dankzij de combinatie van een algemene presentatie over TUI, inspiratiesessies en speeddates op al deze locaties, leer jij de TUI ‘way of life’ kennen alsook onze collega’s. Tijdens de inspiratiesessies maak je op een interactieve manier kennis met onze mensen, diverse departementen en verschillende functies. Tijdens de speeddates heb je een kort gesprek met een TUI-medewerker van een afdeling die je wel aanspreekt. Uiteraard krijg je ook de kans om vragen af te vuren die je te binnen schieten. Is er een match? Ideaal! Wie weet contacteren we jou hierna voor een specifieke functie in de organisatie!

Wanneer: 13 maart 2020, vanaf 12u30. Om 13u start de namiddag met een informatieve presentatie over TUI, gevolgd door speeddates en inspiratiesessies.
Waar: Hoofdkantoor Oostende – Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende, België

Wie organiseert het?

TUI

Voor wie?

Studenten, werkzoekenden en mensen die zoeken naar een nieuwe uitdaging. Iedereen is welkom!

Waar en wanneer?

Hoofdkantoor TUI Oostende
Gistelsesteenweg 1
8400 Oostende
  • Dit evenement is afgelopen: 13 maart 2020 van 12u45 tot 17u

Schrijf je in:
Voor meer info: