U bent hier

FuckUps & Cava

Primaire tabs

Wat is het?

Het evenement waarbij we de stoelen en banken omdraaien en de eronder verstopte FuckUps ademruimte geven? FuckUps en Cava, natuurlijk! In deze digitale editie hebben we twee topsprekers en een online FuckUp-versie van Levensweg voor je klaar.

Onze eerste spreker wordt Bouchra Hashassi. Bouchra is de oprichtster en drijvende kracht achter de ecologische truckwash ‘WASHVILLE’ in de Haven van Antwerpen. Dat ondernemen niet altijd rozengeur en maneschijn is weet zij uit eerste hand. Ze ging ooit failliet, maar kwam er bovenop en schopte het vorig jaar tot finaliste bij de Womed Award. Verwacht een inspirerende getuigenis die je helpt durven groot dromen.

Daarna komt Koen Marichal aan het woord, Adjunct-Professor Leiderschap aan de Antwerp Management School. Misschien voel jij instinctief aan dat spreken over FuckUps belangrijk is? Dan heeft je buikgevoel het juist. Koen doet vanuit academische hoek uit de doeken hoe belangrijk het is dat we in organisaties ons kwetsbaar opstellen en leren, ook uit faalverhalen. 

Na onze sprekers, gaan we zelf aan de slag. Speciaal voor deze gelegenheid gaven we het spel ‘Levensweg’ een FuckUp focus en staken we het in een online jasje. Wat we leren van Bouchra en Koen passen we in dit spel in kleine groepjes meteen toe. 

Op het programma:

  • 16u: Verwelkoming
  • 16u15: Bouchra Hashassi en Koen Marichal komen spreken over FuckUps
  • 17u: Start van ons grote FuckUps & Cava levensweg spel!
  • 17u45: Bekendmaking winnaars & onthulling kunstwerk
  • 18u: Toast op onze FuckUps

Kan dit event zelf een FuckUp worden? Ja, als jij er niet bij bent! We hopen dat je samen met ons wilt leren en delen.

 

Wie organiseert het?

VDAB - Work out room

Voor wie?

Alle geïnteresseerden

Waar en wanneer?

Online
  • 10 juni 2021 van 16u tot 18u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: