U bent hier

GPS voor je loopbaan

Primaire tabs

Wat is het?

Wil je werk maken van je loopbaangeluk? Twijfel je of je huidige job bij je past? Weet je niet wat je professioneel gezien wil? Misschien ben je gewoon niet zo gek op individuele loopbaanbegeleiding of kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques? Dan is deze groepssessie ‘GPS voor je loopbaan’ iets voor jou!

Velen onder ons stellen zich vragen over hun huidige job, over hun loopbaan. Je goed voelen in je job is thans belangrijk want we worden geconfronteerd met een langere loopbaan.

Hoe makkelijk zou het zijn een GPS te hebben om je loopbaanpad uit te stippelen en bij te sturen? De metafoor van een GPS leidt ons doorheen deze interactieve workshop.

Immers, we gaan samen zoeken naar jouw vertrekpositie en de gewenste bestemming van je loopbaan. In deze interactieve workshop gaan we in twee sessies van telkens 2,5uur aan de slag om jou de GPS van je loopbaan te laten instellen. Door de uitkomsten van verschillende oefeningen van de workshops aan elkaar te koppelen ontstaat er als bijna vanzelf een zelf- en een jobanalyse.

Na de twee sessies zal het voor jou duidelijker zijn wat professioneel gezien bij je past en neem je het roer van je loopbaan in eigen handen!

Wie organiseert het?

Coach Ann, loopbaancoach

Voor wie?

Werknemers, zelfstandigen, ambtenaren, starters, werkzoekenden,... met vragen over hun huidige job.

Waar en wanneer?

Wanneer: 2 avonden van 18u30 tot 21u op woensdag 5/9 en 19/9
Waar: Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11A | 3010 Kessel-Lo (op 50m van Station van Leuven)

Meer info

Werkvorm: Groepssesies (min 4 - max 10 deelnemers) + opdrachten voor thuis
Prijs: 80€ voor de volledige workshop van 2 sessies
Inclusief handig werkboek waar je ook nadien nog mee aan de slag kan.

Meer info en inschrijven: www.coachann.be