U bent hier

Gratis webinar infosessie loopbaanbegeleiding

Primaire tabs

Wat is het?

Ben je ontevreden over je job? Geraakt het probleem over je werk maar niet opgelost? Dan is loopbaanbegeleiding ongetwijfeld een goede manier om dit op te lossen.

Wanneer: dinsdag 9 juni van 19u tot 19u30

Online: na inschrijving krijg je een link doorgestuurd zodat je via internet de infosessie kunt volgen. Na het algemene gedeelte, is er ruimte om apart vragen te stellen. Je krijgt dan info over je traject op maat.

In deze sessie krijg je info wat loopbaanbegeleiding is, wat je er van kunt verwachten, waarom de overheid dit financieel steunt en hoe jij daar gebruik van kunt maken.

Ik ben Michel Piedfort van Algida Loopbaanbegeleiding en ik organiseer een gratis online infosessie wat is loopbaanbegeleiding.

De infosessie loopbaanbegeleiding is:
* online via videobellen. Je kunt op elk moment inloggen maar op voorhand inschrijven is verplicht. We gebruiken Zoom. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt, dan leg ik dit kort op voorhand aan je uit.
* gratis en vrijblijvend. Je verplicht je tot niets. Je krijgt sowieso al heel wat praktische itps.
* kort: de sessie duurt maximaal 30 minuten.

Is het nu zinvol tijdens de coronacrisis?
Vandaag is het meer dan zinvol om bij je loopbaan stil te blijven staan. Als je vandaag een probleem hebt op je werk dat maar niet opgelost geraakt, dan kun je best meteen actie ondernemen.

Zo kun je na de vakantie en na de coronacrisis helemaal in staat om vol goede moed mee te draaien. Of zie vlak na de crisis heel wat extra mogelijkheden qua job.

100 redenen om uit te stellen
Er zijn honderden redenen om je loopbaanbegeleiding uit te stellen. Start met loopbaanbegeleiding voor die ene redenen: nu beginnen om je probleem op het werk aan te pakken.

Als je probleem al meer dan drie maanden aansleept, dan is de kans zeer groot dat het niet vanzelf weg gaat. Daarom neem je best zelf het initiatief door je nu in te schrijven.

Wie organiseert het?

algida loopbaanbegeleiding

Voor wie?

* Voor iedereen die werk gerelateerde problemen ervaart en deze wil oplossen
* Technisch werklozen
* Iedereen die over zijn loopbaan wil nadenken: ben ik wel goed bezig, zijn er andere dingen die beter bij mij passen?
* Werknemers die nu op ziekenkas zijn wegens burn-out of andere langdurige ziekte en willen ontdekken welke mogelijkheden er voor hen nog zijn

Waar en wanneer?

Online
  • 14 juli 2020 van 19u tot 19u45

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in: