U bent hier

Gratis webinar infosessie loopbaanbegeleiding

Primaire tabs

Wat is het?

Ben je ontevreden over je job? Geraakt het probleem over je werk maar niet opgelost? Dan is loopbaanbegeleiding ongetwijfeld een goede manier om dit op te lossen.

Online: na inschrijving krijg je een link doorgestuurd zodat je via internet de infosessie kunt volgen. Na het algemene gedeelte, is er ruimte om apart vragen te stellen. Je krijgt dan info over je traject op maat.

In deze sessie krijg je info wat loopbaanbegeleiding is, wat je er van kunt verwachten, waarom de overheid dit financieel steunt en hoe jij daar gebruik van kunt maken.

De infosessie loopbaanbegeleiding is:
* online via videobellen. Je kunt op elk moment inloggen maar op voorhand inschrijven is verplicht. We gebruiken Zoom. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt, dan leg ik dit kort op voorhand aan je uit.
* gratis en vrijblijvend. Je verplicht je tot niets. Je krijgt sowieso al heel wat praktische itps.
* kort: de sessie duurt maximaal 45 minuten.

100 redenen om uit te stellen
Er zijn honderden redenen om je loopbaanbegeleiding uit te stellen. Start met loopbaanbegeleiding voor die ene redenen: nu beginnen om je probleem op het werk aan te pakken.

Als je probleem al meer dan drie maanden aansleept, dan is de kans zeer groot dat het niet vanzelf weg gaat. Daarom neem je best zelf het initiatief door je nu in te schrijven.

Wanneer: donderdag 10 september van 19u tot 19u30

Kun je er op die datum niet bij zijn maar wil je wel info, vul dan het formulier in en vraag naar een persoonlijk gesprek

Inschrijven via onderstaand formulier. Bellen kan ook op 0486 329 020

Wie organiseert het?

Algida Loopbaanbegeleiding

Voor wie?

* Voor iedereen die werk gerelateerde problemen ervaart en deze wil oplossen
* Technisch werklozen
* Iedereen die over zijn loopbaan wil nadenken: ben ik wel goed bezig, zijn er andere dingen die beter bij mij passen?
* Werknemers die nu op ziekenkas zijn wegens burn-out of andere langdurige ziekte en willen ontdekken welke mogelijkheden er voor hen nog zijn

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 17 september 2020 van 19u tot 19u45

Schrijf je in:
Voor meer info: