U bent hier

Gratis workshops voor en door werkzoekenden in Gent

Primaire tabs

Wat is het?

Co-Searching organiseert gratis interactieve workshops voor en door werkzoekenden. Deze vinden plaats in een informele sfeer en in een groep van maximaal 10 personen. Ons doel: Door tips uit te wisselen, ervaringen te delen in groep, sterker in je schoenen staan als werkzoekende.

PS: de workshops zijn gratis maar aangezien we werken met beperkte plaatsen moet je je wel inschrijven op voorhand.

Wie organiseert het?

Co-Searching

Voor wie?

Ben je (bijna) afgestudeerd of tussen twee jobs in? Iedereen is welkom!

Waar en wanneer?

31/07: Bereid je voor op je sollicitatie!: In deze workshops discussiëren we over de perfecte voorbereiding van je CV, motivatiebrief, sollicitatiegesprek. ps: breng zeker je CV (uitgeprint) mee! (19u30 - 22u00 in Microstart Gent)

13/08: Breng jezelf in kaart: Leer je persoonlijkheid, je sterktes en zwaktes kennen aan de hand van een persoonlijkheidstest. In de workshop gaan we hiermee (en met andere tests) aan de slag zodat je jezelf goed kan voorstellen en omschrijven op bijvoorbeeld een sollicitatigesprek. (9u30 - 12u00 in Folie à deux)

20/08: Survivalkit voor werkzoekenden.: Als werkzoekende passeren er heel wat gevoelens de revue, machteloos, teleurgesteld, gefrustreerd, boos. Het is heel normaal dat je dit voelt. In deze workshop gaan we aan de slag en maken we onze eigen survivalkit (een boekje). Meebrengen: een blanco schrift of notitieboek. (19u30 - 22u00 in 9000 Gent, de precieze locatie wordt nog bevestigd)