U bent hier

Informeer logistiek - jongerenopleiding bediende internationale handel & logistiek

Primaire tabs

Wat is het?

Tijdens de informeer logistiek verneem je meer over de mogelijke opleidingen en job in de logistieke sector.
Na jouw deelname kan je je inschrijven voor de opleiding bediende internationale handel en logistiek die we organiseren voor jongeren (< 30 jaar).

Wie organiseert het?

VDAB Antwerpen in samenwerking met LOGOS.

Voor wie?

Heb jij een sterke interesse in de maritieme en/of logistieke wereld? Als bediende internationale handel en logistiek sta je in voor de verzending van goederen in een internationale context. Je informeert de klant over de transportmodi en -voorwaarden en stelt de meest commerciële oplossing voor. Je stelt transportdocumenten op en brengt douaneformulieren in orde. Je bereidt de verschillende stappen van het transport voor, regelt de transportverzekering en de opslag van goederen, rekening houdend met de wensen van de klant. Je bereidt de facturering van het transport voor en controleert ze.
 
Is je talenkennis (Nederlands, Frans en Engels) goed? Hou je van een boeiende en uitdagende job vol afwisseling?
Heb je voldoende voorkennis,  leer- en denkvermogen om de opleiding tot een goed einde te brengen?
Dan is deze opleiding 'bediende internationale handel en logistiek' vast iets voor jou!
LET OP! De opleiding die start op 18/04/2017 is voor JONGEREN (< 30 jaar). 
 
Na deze intensieve opleiding van 6 maanden beschik je over de nodige sectorspecifieke competenties waarmee je aan het werk kan in een brede waaier van instapfuncties binnen de maritieme, logistieke sector.
Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met LOGOS (Vormingsfonds van PC226 voor de bedienden uit de Internationale Handel, het Vervoer en de Logistiek).
 
Je kan je alvast inschrijven voor een "Informeer Logistiek" over logistieke jobs en opleidingen via deze link: https://informeer_talentenstroom.youcanbook.me/
Als je hieraan hebt deelgenomen, kan je definitief laten weten of je interesse hebt voor deze opleiding. De laatste informeer logistiek waarop we jouw vraag voor deze opleiding kunnen behandelen, vindt plaats op 16/03/2017. Dus wees er tijdig bij (de plaatsen zijn beperkt).

Waar en wanneer?

Informeer logistiek vindt plaats op 16/03/2017 9.00 uur
in lokaal 016 van 
VDAB Antwerpen, Copernicuslaan 1 - 2018 Antwerpen