U bent hier

Infosessie Defensie regio Leuven

Primaire tabs

Wat is het?

Defensie rekruteert!

De meeste mensen denken bij Defensie aan soldaten met een helm op en een geweer in de armen. Die hebben we uiteraard nodig, maar we zoeken ook nieuwe collega’s in een waaier aan andere specialiteiten.

Binnen de vier componenten – Land, Lucht, Marine en Medisch – biedt Defensie ruim 1.500 jobs aan.

Dus of je nu graag aan motoren sleutelt, je talent als ambulancier wil ontwikkelen, een magazijn op orde brengen of een carrière als para of piloot wel ziet zitten; bij Defensie vind je zeker iets naar je zin.

Werken bij Defensie is sowieso een unieke ervaring. Flexibiliteit, discipline en teamwork staan steeds centraal en door de nauwe samenwerking met je collega’s smeed je banden voor het leven.

Je hebt geen ervaring nodig, interesse en motivatie volstaan. Defensie geeft je een opleiding en betaalt je vanaf de eerste opleidingsdag. De duur en de inhoud van de vorming hangen af van de gekozen functie. Na je opleiding ga je met je team aan de slag in binnen- en buitenlandse opdrachten.
 

Wie organiseert het?

Defensie i.s.m. VDAB

Voor wie?

- Kortgeschoold t.e.m. 26 jaar
- Midden- en hooggeschoold t.e.m. 33 jaar

Waar en wanneer?

Leuven: 22/2, 15/3, 26/4, 25/5, 21/6 Diest: 6/3, 9/10 Tienen: 19/2, 19/3, 16/4, 14/5, 11/6 Aarschot: 7/5, 8/10

Meer info

Op onze jobsite vind je de volledige vacaturelijst en meer informatie over een job als militair: www.werkenbijdefensie.be

Heb je interesse in een loopbaan bij Defensie? Wil je graag wat meer informatie over de carrièremogelijkheden bij het Belgisch leger?
Schrijf je dan in voor een infosessie in jouw regio.
 

Klik hier om je in te schrijven