U bent hier

Infosessie Dispatcher ism Zelco

Primaire tabs

Wat is het?

Als dispatcher ben je de spilfiguur die ervoor zorgt dat goederen op het juiste moment op de juiste plaats aankomen. Je bent dan ook stressbestendig en flexibel. Je organiseert, plant en volgt nationaal en internationaal vervoer op. Je onderhandelt over de transportvoorwaarden, maakt transportdossiers en vrachtdocumenten op en factureert ze aan de klant. Je plant de transporten voor de chauffeurs. Zijn er problemen met het transport? Dan stel je snel en efficiënt een oplossing voor. Daarnaast heb je contact met klanten en leveranciers en werk je nauw samen met de chauffeurs en transporteurs.

Ben je werkzoekend en/of op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben jij misschien wel de kandidaat.
Schrijf je in voor de volgende infosessie en kom meer weer te weten over de job dispatcher. Tijdens deze infosessie zal er uitgebreide info gegeven worden en zal er een interview en organisatietest afgenomen worden.

Wie organiseert het?

Zelco Logistics ism VDAB

Voor wie?

Deze opleiding is erkend door VDAB. Je kan ze volgen als je ingeschreven bent als werkzoekende en als ze past in je traject naar werk.

Waar en wanneer?

Donderdag 16/08 VDAB Antwerpen, Copernicuslaan 3 2018 Antwerpen, lokaal 219 
Donderdag 23/08 VAC Gent, Kon. Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent , lokaal 2.04

Meer info

De opleiding wordt georganiseerd in een flexitraject. Dit betekent dat je in principe één dag per week in een centrale locatie een workshop volgt. 
Deze locatie is steeds een locatie die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en zal afgesproken worden bij de start van de opleiding. De andere dagen word je gecoacht via een online leerplatform.

Schrijf je hier in

Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal