U bent hier

Infosessie Erp Jr Consultant (SAP Netweaver)

Primaire tabs

Wat is het?

Op deze infosessie krijg je gedetailleerde informatie over alles wat deze opleiding betreft en je kan er terecht met je vragen.

SAP is een van de meest bekende en meest gebruikte ERP-pakketten in de markt. Een ERP (Enterprise Resource Planning) oplossing maakt het mogelijk de verschillende bedrijfsprocessen (boekhouding, voorraadbeheer, verkoop, logistiek, HR,...) te automatiseren op een geïntegreerde manier. Het vereenvoudigt de informatiestroom, de rapportering en de opvolging van deze bedrijfsprocessen.

Naast een doorgedreven opleiding in SAP-programmatie met NetWeaver/ABAP, worden ook de belangrijkste SAP modules toegelicht. 

Opgelet, de opleiding is bedoeld om te programmeren, het is geen SAP-gebruikersopleiding. 

Wie organiseert het?

VDAB Opleidingscentrum ICT Heverlee in samenwerking met Obelisk en Flexso, officiële partner van SAP België.

Voor wie?

Deze opleiding staat open voor elke voltijds niet-werkende werkzoekende die interesse heeft in het beroep en bereid is om na de opleiding in het aangeleerde beroep aan het werk te gaan.

Vereist zijn een basiskennis van informatica en programmatie, een technische feeling, grondige kennis van Windows en Internet en interesse in bedrijfsprocessen zoals HR, boekhouding, logistiek en sales. Kennis van Engels en Frans zijn een belangrijk pluspunt.
 

Waar en wanneer?

18 januari 2018 en 1 februari 2018, telkens om 8u30 in het VDAB Competentiecentrum, Interleuvenlaan 2, 3001 Heverlee.

Meer info

Interesse? Vraag hier de opleiding aan 
Je ontvangt een persoonlijke afspraak en we reserveren een plaats voor je op de infosessie. Je aanwezigheid is dan vereist.