U bent hier

Infosessie Erp Jr Consultant SAP Netweaver

Primaire tabs

Wat is het?

SAP is een van de meest bekende en meest gebruikte ERP-pakketten in de markt. Opgelet, deze opleiding is bedoeld om te programmeren, het is geen SAP-gebruikersopleiding.

Een ERP (Enterprise Resource Planning) oplossing maakt het mogelijk de verschillende bedrijfsprocessen (boekhouding, voorraadbeheer, verkoop, logistiek, HR,...) te automatiseren op een geïntegreerde manier.
Het vereenvoudigt de informatiestroom, de rapportering en de opvolging van deze bedrijfsprocessen.

Naast een doorgedreven opleiding in SAP-programmatie met NetWeaver/ABAP, worden ook de belangrijkste SAP modules toegelicht.

Wie organiseert het?

VDAB Competentiecentrum ICT Heverlee in samenwerking met Obelisk en Flexso, officiële partner van SAP België.

Voor wie?

Deze opleiding staat open voor elke voltijds niet-werkende werkzoekende die interesse heeft in het beroep en bereid is om na de opleiding in het aangeleerde beroep aan het werk te gaan.
Vereist zijn een basiskennis van informatica en programmatie, een technische feeling, grondige kennis van Windows en Internet en interesse in bedrijfsprocessen zoals HR, boekhouding, logistiek en sales. Kennis van Engels en de tweede landstaal zijn een belangrijk pluspunt.

Waar en wanneer?

12 september 2018 - 8u30
25 september 2018-  8u30

VDAB Competentiecentrum - Interleuvenlaan 2 - 3001 Heverlee

Meer info

Interesse? Vraag dan de opleiding hier aan. Je ontvangt dan een persoonlijke afspraak en reserveren een plaats voor je op de infosessie. Je aanwezigheid is dan vereist.