U bent hier

Infosessie expeditie-skills

Primaire tabs

Wat is het?

Tijdens deze infosessie geven Logos, het vormingsfonds van PC 226 en VDAB meer uitleg over de korte opleiding Expeditie Skills.

Heb je reeds ervaring in de logistiek en/of ben je een hoger afgestudeerde anderstalige? Ben je communicatief, stressbestendig, nauwkeurig en flexibel en zoek je een afwisselende administratieve job in een internationale context waarbij je je vlot kan uitdrukken in verschillende talen? Dan is de opleiding expeditie-skills misschien iets voor jou.

Na deze opleiding ga je aan de slag als expeditie-bediende of bediende internationale handel. Je staat in voor de verzending van goederen in een internationale context. Je bereidt het transport voor en brengt de douanedocumenten mee in orde. Je hebt contact met klanten en leveranciers over de planning en organisatie van het transport. Je specialiseert je in de maritieme sector of in de luchtvracht.

Je krijgt na inschrijving via onderstaande link een uitnodiging voor deze infosessie, tot het volzet is. Andere infosessie is gepland op 24 september.

Wie organiseert het?

VDAB ism LOGOS

Voor wie?

Werkzoekenden met een achtergrond in de logistiek en/of hoger afgestudeerde anderstaligen.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 10 september 2018 van 13u30 tot 16u30

Waar?

VDAB Competentiecentrum Business Support
Copernicuslaan 1
2018 Antwerpen

Meer info

Schrijf je in voor een infosessie. via deze link: Meer info kan je verkrijgen bij Ann Merken: telefonisch op 03 221 82 93, via het mailadres ann.merken@vdab.be of via onze algemene mailbox ant03@vdab.be.