U bent hier

Infosessie opleiding aankoper

Primaire tabs

Wat is het?

Als aankoper prospecteer je bij leveranciers op verschillende continenten en heb je naast een grondige kennis van je product ook een grondige kijk op de markt van de leveranciers.

Je identificeert partners, hun evolutie in innovatieve producten en diensten en streeft naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Je bent niet alleen een goede onderhandelaar, maar beheerst ook verschillende talen. Deze vaardigheden combineer je met een goede kennis van internationaal transport. Je volgt het aankoopbeleid en de bijhorende procedures van het bedrijf mee op. Je beheert de voorraden en de leveringen. Op basis hiervan bepaal je mee de aankopen.

Je volgt de contacten en dossiers met je leveranciers op en beheert klachten. Daarnaast heb je ook oog voor moderne evoluties. De snelle groei van e-commerce en de impact hiervan op de commerciële en logistieke aspecten opvolgen, is een absolute noodzaak.

Tijdens deze infosessie ontdek je hoe deze opleiding is opgebouwd, welke organisaties betrokken zijn en hoe de selectieprocedure eruit ziet. 

 

Wie organiseert het?

VDAB ism Cevora

Voor wie?

Je bent een gemotiveerde werkzoekende met een uitgesproken interesse voor onderhandelen en prospecteren. Je bent communicatief, stressbestendig en flexibel.

Plannen, organiseren en nauwkeurigheid behoren ook tot je kerncompetenties. Je bent werkzoekend en kan functioneren op een niveau hoger secundair onderwijs (hetzij door je bedrijfservaring, hetzij door je studieverleden).

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 29 september 2017 van 9u tot 12u

Waar?

VDAB Antwerpen
013
Copernicuslaan 1
2018 Antwerpen

Meer info