U bent hier

Infosessie opleiding assistent-werfleider

Primaire tabs

Wat is het?

Infosessies over de opleiding assistent-werfleider in Turnhout. Deze opleiding start op 6 november 2018.
Tijdens de infosessie krijg je meer informatie over de opleiding. Aansluitend volgt een motivatie- of oriëntatiegesprek.

Wie organiseert het?

VDAB in samenwerking met Cevora

Voor wie?

Neem jij graag de verantwoordelijkheid? En ben je zowel dynamisch als flexibel ingesteld? Als assistent-werfleider is de werf je thuis. Met oog voor veiligheid en planning sta je in voor de voorbereiding, opvolging en oplevering van de werken. Bovendien ben je betrokken bij alle facetten van het werk: de technische uitvoering, planning van de werken, personeel, financiële opvolging, administratieve regelgeving ... Als er problemen zijn, dan los jij die op. Je kiest voor een job in de woningbouw, industrie- en utiliteitsbouw, wegenbouw, afwerking of interieurinrichting, voor een grote of kleine onderneming. Dit alles zorgt voor een grote verscheidenheid in de jobinhoud.

M.a.w. alle kandidaten die interesse hebben in de opleiding Assistent Werfleider Bouw en al op één of andere manier een ervaring opdeden in een technische en/of bouwsector.

Waar en wanneer?

De infosessie vindt plaats op 07/09, 02/10 en 18/10, telkens om 9u. Aansluitend zijn er motivatiegesprekken. Adres: VDAB, Spoorwegstraat 7, 2300 Turnhout.

Meer info

Inschrijven voor deze infosessie kan door de opleiding via de website aan te vragen. 

Klik hier om je in te schrijven

Voor vragen kan je terecht bij Gwendolyn Robben 014 44 51 36.

Alle informatie over de opleiding vind je via deze link