U bent hier

Infosessie opleiding commercieel medewerker

Primaire tabs

Wat is het?

Info over de opleiding Commercieel Medewerker.

Als commercieel medewerker werk je op de binnendienst van de verkoopafdeling. Je bent het aanspreekpunt voor klanten. De contacten gebeuren hoofdzakelijk telefonisch en per mail. Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van de klanten en dit van A tot Z. Dit betekent dat je instaat voor het ontvangen van de bestelling, de orderbevestiging, de controle van de stock, het opvolgen van de levering, het regelen van het transport, de facturatie, het debiteurenbeheer en de nazorg. Je maakt hiervoor gebruik van bedrijfssoftware. Verder bied je ook ondersteuning aan de verkopers of vertegenwoordigers. Je verzorgt de verdeling van documentatie, folders en stalen naar de klanten en maakt de offertes op.

Afhankelijk van de grootte en de aard van het bedrijf waar je als commercieel bediende aan het werk gaat zal het takenpakket uitgebreider of enger zijn en kan de commerciƫle en administratieve inhoud sterk verschillen.

Wie organiseert het?

VDAB Mechelen

Voor wie?

Voor alle werkzoekenden.

Vacatureanalyse toont aan dat werkgevers voor deze functie op zoek zijn naar communicatieve, klantgerichte en stressbestendige werknemers.
De meeste werkgevers vragen kandidaten met een hogere opleiding. Heb je geen hoger diploma dan kan je dit compenseren met een goede meertaligheid en commercieel talent, of een gelijkaardige werkervaring.

Waar en wanneer?

23/08/2017
14/09/2017
10/10/2017
06/11/2017

CC Mechelen
Hendrik Consciencestraat 5
2800 Mechelen

Meer info

Katrien Mertens, 015/28 15 33