U bent hier

Infosessie opleiding keukenmedewerker/hulpkok

Primaire tabs

Wat is het?

Heb je al eens gedacht aan een job als hulpkok?
Je kan aan de slag in de keuken van een restaurant, een hotel of bij een traiteur.
Je bereidt gerechten en maaltijden (Frans-Belgische keuken en ingrediënten), werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit.
Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok.
Je hebt wisselende werkuren en werkt ‘s avonds op zon- en feestdagen. Drukke en kalme periodes wisselen elkaar af.

De smaak te pakken?
Kom naar onze infosessie. Je krijgt er info over de horecasector en de opleiding keukenmedewerker/hulpkok en je kan er je meteen inschrijven.
.

Wie organiseert het?

VDAB in samenwerking met PCVO Scheldeland

Voor wie?

Werzoekenden met interesse in de horeca.

Waar en wanneer?

21/12/17 om 9u in PCVO Scheldeland, Koevliet 2C; 9240 Zele
08/01/18 om 13u in PCVO Scheldeland, Koevliet 2C; 9240 Zele

Meer info

Interesse? Schrijf je vooraf in bij Bregt Vervisch.

Op de infosessie word je rekenkennis kort getest en volgt er een motivatiegesprek.