U bent hier

Infosessie opleiding keukenmedewerker/hulpkok

Primaire tabs

Wat is het?

Heb je al eens gedacht aan een job als hulpkok?

Als hulpkok kan je aan de slag in de keuken van een restaurant, een hotel of bij een traiteur.
Je bereidt gerechten en maaltijden (Frans-Belgische keuken en ingrediënten), werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit.
Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok.

Je hebt wisselende werkuren en werkt ‘s avonds op zon- en feestdagen. Drukke en kalme periodes wisselen elkaar af.

De smaak te pakken?
Kom naar onze infosessie. Je krijgt er info over de opleiding keukenmedewerker/hulpkok en je kan er je meteen inschrijven.

Wie organiseert het?

CVO PRO Aalst in samenwerking met VDAB

Voor wie?

Werzoekenden met interesse in de horeca.

Waar en wanneer?

donderdag 14/12/17 om 9u in CVO PRO, Ledebaan 101, 9300 Aalst
donderdag 11/01/18 om 9u in CVO PRO, Ledebaan 101, 9300 Aalst

Meer info

Interesse? Schrijf je vooraf in bij Bregt Vervisch. Op de infosessie testen we kort je rekenkennis en volgt er een motivatiegesprek.