U bent hier

Infosessie opleiding logistiek coördinator

Primaire tabs

Wat is het?

We organiseren een infosessie rond de opleiding logistiek coördinator. Je krijgt informatie over de inhoud en praktische details van deze opleiding. Na de infosessie kan je je kandidaat stellen en dan volgt er een motivatiegesprek.

Als logistiek coördinator werk je mee aan de ontwikkeling en implementatie van de fysieke goederenstroom, de aankoop van grondstoffen tot de distributie van de eindproducten. Je bent gespecialiseerd in de bevoorrading, het distributieproces en het beheer van het magazijn.
Je verbetert de follow-up van orders, de goederenflow en de organisatie van het magazijn. Je geeft input naar de verbetering van de informatiesystemen om de opslag en de logistieke goederenstroom van de goederen zo efficiënt mogelijk te organiseren. Afhankelijk van de organisatiestructuur stuur je een aantal mensen of teams mee aan als leidinggevende.

Wie organiseert het?

VDAB in samenwerking met Cevora

Voor wie?

De opleiding richt zich tot werkzoekenden met relevante ervaring in de Logistieke sector. Of de opleiding richt zich ook tot hoger opgeleiden (bachelor of master) werkzoekende, al dan niet schoolverlater. Je persoonlijkheid en denkniveau is het belangrijkste voor deze functie.

- Je bent een geboren organisator, je analyseert situaties bliksemsnel en je vindt oplossingen.
- Je bent communicatief, stressbestendig, flexibel, en een teamspeler.
- Je bent rekenvaardig en je hebt talent voor plannen en organiseren met oog voor nauwkeurigheid.
- Je spreekt vlot Nederlands en minstens één vreemde taal (Frans, Engels, Duits). Je vindt je weg in complexe (computer)systemen.
- Je houdt van een flinke dosis stress en je kijkt niet op een uur meer of minder. Op termijn kan het zijn dat je ook medewerkers zal coachen en aansturen (je hebt dus ook voldoende kennis van de Nederlandse taal hiervoor)

Waar en wanneer?

De infosessies vinden plaats bij VDAB Turnhout, Heilig Hartstraat 64 op 26/03, 13/04, 03/05 telkens vanaf 9u. 
De infosessie wordt gevolgd door een motivatiegesprek daarom vragen we aan geïnteresseerde kandidaten om zichzelf de hele dag vrij te houden. 

Meer info

Op onze website of bij Gwendolyn Robben 014 44 51 36.

Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal