U bent hier

Infosessie opleiding management assistant ism Cevora

Primaire tabs

Wat is het?

Als management assistant ben je de rechterhand van een directeur, ondersteun je een groep van managers of een volledige afdeling. Je kan een team vormen met andere assistants, leiding geven of tijdelijk projecten coördineren. Vooral administratief en organisatorisch rekent de manager op zijn assistant: je organiseert activiteiten, beheert informatie en correspondentie en staat in voor het tijds- en prioriteitenbeheer van de manager. Als co-manager heb je inzicht in de kernactiviteiten en strategieën van het bedrijf en ga je discreet om met vertrouwelijke informatie.

Heb je graag meer info over hoe Cevora en VDAB deze opleiding aanpakken? Schrijf je dan via de link hieronder in voor 23 augustus voor deze infosessie (de laatste infosessie is gepland op 13 september). Je krijgt hiervoor dan een uitnodiging. Let op, zonder officiële uitnodiging voor deze infosessie wordt je niet toegelaten.

Wie organiseert het?

VDAB ism Cevora

Voor wie?

Elke werkzoekende die een functie als Management assistant ambieert. We zijn specifiek op zoek naar kandidaten met een sterke talenkennis en persoonlijkheid, gezien de techniciteit en zelfstandigheid/verantwoordelijkheid in de functie.

Waar en wanneer?

VDAB CC Antwerpen
016
Copernicuslaan 1
2018 Antwerpen
  • Dit evenement is afgelopen: 2 september 2019 van 9u tot 12u

Schrijf je in:
Voor meer info: