U bent hier

Infosessie opleiding toonzaaladviseur

Primaire tabs

Wat is het?

Infosessie voor de opleiding toonzaaladviseur.

Als toonzaaladviseur ben je het aanspreekpunt van de klant die de showroom binnenwandelt. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden.

Wie organiseert het?

VDAB

Voor wie?

Werkzoekenden met commerciële flair die willen werken in een toonzaal. Je ben verantwoordelijk voor de verkoop in de toonzaal. Een goede productkennis en commerciële vaardigheden zijn hierbij essentieel. Je zorgt niet alleen voor de verkoop maar ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z.

Waar en wanneer?

VDAB Wondelgem, op 9 juli 2018 en op 20 augustus 2018.
Meer info: 

Schrijf je hier in

Na inschrijving krijg je een uitnodiging voor een infosessie.

Aansluitend is er screening voorzien waarin gepeild wordt naar taalvaardigheid Nederlands en basis pc-skills. In een motivatiegesprek gaan we dieper in op de exacte jobvisie, de commerciële feeling en hands-on mentaliteit van de kandidaten. Denk dus al goed na over je jobdoelwit: in welke (technische) sector sta ja nu al sterk en heb je eventueel zelfs al een (kennis)netwerk opgebouwd? Vind je nu al voldoende vacatures hierin in de streek waarin je later wil werken als toonzaaladviseur? Misschien al een eerste sollicitatie gedaan?

Meer info vind je hier