U bent hier

Infosessie opleiding uitzendconsulent ism Cevora

Primaire tabs

Wat is het?

Als uitzendconsulent ben je de bemiddelaar tussen bedrijven die op zoek zijn naar geschikt personeel en kandidaten die op zoek gaan naar een job. 
Soms gaat het over tijdelijk personeel, soms selecties voor vast werk. Je onthaalt kandidaat-uitzendkrachten, je doet selectiegesprekken, neemt testen af om de talenten, motivatie en competenties van je kandidaten goed in te schatten. Op basis hiervan maak je de match met de vacatures bij de bedrijven, je klanten. Om de instroom van goede kandidaten voor je kantoor te verzekeren organiseer je samen met je collega's meerdere rekruteringsacties. Enerzijds ben je verantwoordelijk om de vacatures bij je klanten snel en kwalitatief in te vullen, anderzijds neem je het engagement om goede kandidaten aan een job te helpen. 
Je gaat continu op zoek naar commerciële opportuniteiten voor je kantoor en staat samen met je collega's en de kantoorverantwoordelijke in voor het uitbouwen van bestaande en nieuwe klantenrelaties. Tenslotte zorg je voor de administratieve opvolging zoals de opmaak van contracten, een correcte prestatieverwerking en het in orde brengen van sociale documenten voor je uitzendkrachten.

Wie organiseert het?

VDAB ism Cevora

Voor wie?

Gemotiveerde werkzoekenden die als uitzendconsulent aan de slag willen.

Waar en wanneer?

23 oktober, 6 november en 12 november, telkens het VDAB-gebouw, Wijnendalestraat 126 te 8800 Roeselare (Beveren) Na de infosessie volgt een gesprek.