U bent hier

Infosessie opleiding vertegenwoordiger

Primaire tabs

Wat is het?

Op 23/03/2020 start de opleiding Vertegenwoordiger in Genk.

Als vertegenwoordiger hou je ervan deuren te openen en mogelijkheden te ontdekken, nieuwe klanten te maken door prospectie en netwerking. Je maakt van een probleem een opportuniteit, voor jou én voor de klant. Hiervoor zijn je bestaande klanten je dankbaar. Dit vertaalt zich in nieuwe bestellingen of samenwerkingen. Je kan actief luisteren en houdt ervan mensen te overtuigen. Bovendien vind je het een uitdaging om een "nee" om te buigen in een overtuigende "ja. Je ultieme doel is business opportuniteiten te spotten en de omzet- en winstdoelstellingen van je organisatie te realiseren.

Tijdens een infosessie krijg je uitleg over wat de opleiding precies inhoudt, welke vakken je krijgt en in welke jobs te tewerkgesteld kan worden. Na de infosessie volgt nog een motivatiegesprek.

In de opleiding verwerf je kennis via methodemix. Naast de klassikale lessen bestaat ook de mogelijkheid tot thuisstudie via online modules onder begeleiding en coaching van een instructeur. Je kan (gespecialiseerde) workshops volgen en/of werken in een leerbedrijf. Na de theorie ga je eveneens kennis opdoen in de praktijk tijdens een stage van 4 weken.

Wie organiseert het?

VDAB organiseert deze opleiding in samenwerking met partner Cevora.

Voor wie?

Iedere werkzoekende die interesse heeft om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan, komt in aanmerking om de opleiding te volgen.
Je motivatie en enthousiasme zijn belangrijker dan je behaalde diploma.

Waar en wanneer?

VDAB Genk
lokaal 2.22
Europalaan 37a
3600 Genk
  • Dit evenement is afgelopen: 12 februari 2020 van 9u tot 16u

  • Dit evenement is afgelopen: 3 maart 2020 van 9u tot 16u

  • Dit evenement is afgelopen: 12 maart 2020 van 9u tot 16u

Schrijf je in:
Voor meer info: