U bent hier

Infosessie voor de opleiding Management Assistant ism CEVORA

Primaire tabs

Wat is het?

Als management assistant ben je de rechterhand van één directeur, ondersteun je een groep van managers of een volledige afdeling, voor wie je een pakket taken vervult afhankelijk van een concrete situatie. Voor deze hiërarchische meerderen werk je inhoudelijk, voorbereidend en ondersteunend bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Vooral administratief en organisatorisch rekent de manager op zijn assistant: je staat in voor het organiseren van activiteiten, beheren van informatie en correspondentie en voor het tijds- en prioriteitenbeheer van de manager. Als management assistant heb je inzicht in de kernactiviteiten en strategieën van het bedrijf en ga je discreet om met vertrouwelijke informatie.

Een assistant kan een team vormen met andere assistants, al dan niet leiding geven of tijdelijk projecten coördineren. De mogelijkheden zijn even divers als het bedrijfsleven zelf. Initiatief en verantwoordelijkheid zijn facetten van het beroep waaruit management assistants vaak het grootste werkplezier halen.

Het beroep heeft een evolutie ondergaan van klassieke secretaresse tot co-manager. De management assistant beheerst bij voorkeur meerdere vreemde talen.

Tijdens deze infosessie kom je meer te weten over de opleiding tot Management Assistant, welke vakken worden er gegeven, duurtijd, stage, ... Na de infosessie zullen er al motivatiegesprekken gehouden worden

Wie organiseert het?

VDAB CC Business Support Antwerpen ism CEVORA, het vormingsfonds van het PC 200

Voor wie?

Elke werkzoekende die zichzelf na een opleiding herkent in het volgende profiel:

Werkgevers zijn op zoek naar kandidaten die naast technische competenties over een waaier aan persoonsgebonden competenties beschikken. Flexibiliteit, communicatieve sterkte, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn slechts een greep uit het rijtje. Daarnaast wijst vacatureanalyse ook uit dat werkgevers vooral een denkniveau bachelor en/of relevante ervaring vragen.

Wanneer?

Dit evenement is afgelopen: 1 februari 2018 van 10u30 tot 12u

Dit evenement is afgelopen: 14 februari 2018 om 8u30

Dit evenement is afgelopen: 27 februari 2018 om 10u30

Waar?

VDAB CC Business Support
016
Copernicuslaan 1
2018 Antwerpen

Meer info

Klik hier voor meer info

 

Opgelet! Voor elke sessie geldt een uiterste inschrijfdatum.
Stuur een mail naar ant03@vdab.be om je in te schrijven.

01/02: inschrijven tot en met 23/01/2018
14/02: inschrijven tot en met 05/02/2018
27/02: inschrijven tot en met 16/02/2018