U bent hier

Infosessie opleiding technisch administratief medewerker i.s.m. Vormetal.

Primaire tabs

Wat is het?

Tijdens deze infosessie kom je meer te weten over de bediendeopleiding technisch-administratief medewerker die wij samen met Vormetal organiseren. Vormetal is het opleidingsfonds voor bedienden uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie.

Eerst krijg je een groepsinfo waarbij het bediendeberoep wordt voorgesteld en kom je te weten waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze opleiding. Dan volgt een gesprek met een bemiddelaar die je beoogde traject met jou zal bespreken.

Als technisch-administratief medewerker combineer je technische interesse of zelfs knowhow met administratieve vaardigheden. Je beheert technische dossiers (projecten, opdrachten, kwaliteitsverbetering, enz.) en volgt deze administratief op.

Na deze opleiding kan je aan het werk in de in de technologische sector (PC 209) met zijn talrijke deelactiviteiten zoals: metalen en materialen, metaalproducten, kunststoffen, mechanica en mechatronica, elektrotechniek en electronica, automobiel, lucht- en ruimtevaart, defensie en veiligheid,… .

Wie organiseert het?

VDAB iin samenwerking met Vormetal, opleidingsfonds voor bedienden uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie.

Voor wie?

Je hebt interesse in het beroep en je bent bereid om na de opleiding in het aangeleerde beroep aan het werk te gaan.
Je bent iemand die aandachtig, nauwkeurig en zelfredzaam is. Je kunt je werk goed plannen en organiseren. Je zoekt de beste oplossing voor de uitvoering van elke opdracht.

Waar en wanneer?

De infosessies vinden plaats op 24-01-2018 of 19-02-2018, telkens om 9:00u in het VDAB opleidingscentrum, Koestraat 80, 9700 Oudenaarde.
Wil je een infosessie bijwonen? Mail je contactgegevens naar ovl01@vdab.be 

Meer info

Contactpersoon: wim.duhamel@vdab.be