U bent hier

Infosessie webontwikkelaar

Primaire tabs

Wat is het?

Deze 7 maanden durende praktijkgerichte opleiding bereid je grondig voor op de functie web ontwikkelaar. Je krijgt zowel een uitgebreide basis over de zichtbare kant van de website (front-end) als de niet zichtbare functionele kant (back-end). Deze opleiding start op 4 juni 2019 en duurt ongeveer 7 maanden.

Meer weten over deze opleiding?

Schrijf je hier in voor onze infosessie

Wie organiseert het?

Deze opleiding wordt georganiseerd door Obelisk en Multimedi. De opleiding is erkend door VDAB en volledig gratis.

Voor wie?

Als webontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van websites. Deze websites zijn echter geen statische pagina’s met informatie, maar zijn echte interactieve online applicaties. Jij zet de wensen van de klant en de designer om in een technische code. 

De hele opleiding wordt gegeven aan de hand van praktijkoefeningen. Je leert nieuwe onderdelen aan en wordt daarna uitgedaagd om deze in de praktijk om te zetten. Zo starten we met heel eenvoudig de structuur van een website te maken in HTML en bouwen we uiteindelijk in deze structuur functionaliteiten die communiceren met databanken, servers, API’s en meer. Tijdens de cursus leer je over servers, html 5, CSS 3, Javascript, PHP, Bootstrap, jQuery, MD Bootstrap, Scrum, MySQL, API’s en ga je dieper in op het onderdeel Wordpress. Daarnaast krijg je een praktijkgerichte communicatietraining om je te versterken in de rol van webontwikkelaar. Tijdens de opleiding word je ook begeleid door een trajectbegeleider die je leerproces ondersteunt en je coacht naar een stage of een tewerkstelling. 

Er is geen voorkennis vereist. Wel is het belangrijk om een grote interesse te hebben in IT en over voldoende leervermogen te beschikken om de opleiding tot een goed einde te brengen. Voor de opleiding moet je ingeschreven zijn als werkzoekende. 

Waar en wanneer?

Syntra Aalst
Wijngaardveld 9
9300 Aalst
  • Dit evenement is afgelopen: 3 mei 2019 van 9u tot 16u