U bent hier

Infosessie: Werken bij de politie

Primaire tabs

Wat is het?

Elk jaar stellen we vast dat zeer veel mensen kandideren voor een job bij de politie. Terzelfdertijd zijn er maar weinigen die effectief slagen voor de selectieproeven. In West-Vlaanderen alleen al zijn er zo’n 1200 kandidaten voor een 120-tal vacatures. We zien regelmatig geschikte kandidaten die niet slagen in de proeven omwille van fouten die te vermijden zijn. Om geïnteresseerden de kans te geven zich goed voorbereiden op de selecties, hebben we dan ook deze infosessie ontwikkeld.

Op dinsdag avond 22 mei geven we nuttige informatie en tips. Op zaterdag 26 mei krijgen de deelnemers dan de kans om enkele oefeningen te maken. Deze oefeningen bereiden rechtstreeks voor op de selectieproeven van inspecteur bij de politie. We focussen onder andere op de cognitieve testen, de rapportagetest, de situatieproef en het interview. 

Door je goed voor te bereiden word je natuurlijk niet zomaar een goede inspecteur, maar het vergroot zeker je kansen in de selectieprocedure. Iedereen die geïnteresseerd is in een job bij de politie en gemotiveerd is om er voor te gaan, is dus zeker van harte welkom.
 

Wie organiseert het?

ACV Bijblijven West-Vlaanderen

Voor wie?

Voor iedereen die gëïnteresseerd is in een job bij de politie en gemotiveerd is om er voor te gaan.

Waar en wanneer?

WANNEER?
Dinsdag 22 mei 2018, 19 uur tem 21.30 uur
Zaterdag 26 mei 2018, 9 uur tem 16 uur (kan enkel gevolgd worden na deelname aan de 1e sessie op dinsdag 22 mei)

WAAR?
ACV West-Vlaanderen, Cardijnzaal, Henri Horriestraat 31, 8800 Roeselare

Meer info

Deelname is gratis, inschrijven is noodzakelijk.
Inschrijven en meer informatie via www.jeloopbaan.be
Selecteren op West-Vlaanderen.