U bent hier

Infosessies Polyvalent boekhoudkundig bediende Turnhout

Primaire tabs

Wat is het?

Gratis opleiding voor werkzoekenden. Georganiseerd door Cevora en Edukempen. Erkend door VDAB.

Tijdens de infosessie maakt u kennis met de organisatoren. Het cursusprogramma en het verloop van de opleiding worden uitgebreid toegelicht. Geïnteresseerden kunnen zich na afloop van de infosessie kandidaat stellen.

Het programma vind je terug op de website van Cevora of in de VDAB opleidingsgids bij Polyvalent boekhoudkundig bediende (E23771)

Wie organiseert het?

Cevora i.s.m. Edukempen

Voor wie?

Heb je een sterke interesse in alles wat te maken heeft met cijfers? Is een diverse functie met boekhoudkundige kerntaken iets voor jou? Geef je graag advies aan anderen?

Als polyvalent boekhoudkundig bediende ben je enerzijds voortdurend in de weer met cijfers en bedragen. Je collega’s rekenen op jou om het overzicht te bewaren en alles tot in de puntjes op te volgen. Anderzijds ben je ook een multitasker en voer je allerhande administratieve en onthaaltaken uit. In je functie speel je de rol van informatieleverancier, adviseur en digitaal rolfiguur. Na deze gratis opleiding ben je gewapend om een uitdagende functie als administratieve duizendpoot aan te gaan.

Je krijgt in deze praktijkgerichte én gratis opleiding een sterk pakket aan boekhoudkundige vakken. De focus van deze opleiding ligt op het aanleren van boekhoudkundige kennis en communicatieve vaardigheden. Bovendien krijg je een onderdompeling in MS Office en talen (opfrissing Nederlands, Frans en Engels). Tenslotte word je persoonlijk begeleid bij het zoeken naar een stage en een job.

Waar en wanneer?

29 augustus 2018 11 september 2018 Edukempen, Boomgaardstraat 56 - 2300 Turnhout

Meer info

Interesse? Schrijf je in voor een vrijblijvende infosessie op 29 augustus of 11 september 2018: 0800 59 223 - admin.jobber@obelisk.be

Voor meer informatie kan je ook steeds terecht bij Cevora via email admin.jobber@obelisk.be of telefonisch via 0800 59 223.