U bent hier

InterWest vzw rolt de Rode Loper uit voor nieuwe medewerkers

Primaire tabs

Wat is het?

InterWest is een maatwerkbedrijf dat meer dan 400 werknemers tewerkstelt op zijn sites in Veurne en Diksmuide. Onze hoofdactiviteiten zijn co-packing, houtbewerking, diensten, inhouse en allerhande losse opdrachten zoals het samenstellen van o.a. promotie-materiaal.
Met meer dan 45 jaar ervaring is onze inpakafdeling uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende loonverpakkers in de Benelux. Een sterke knowhow, meer dan 40 planningslijnen en ruim 200 gemotiveerde werknemers staan tot dienst van onze klanyen om verpakkingszorgen en capaciteitsproblemen weg te nemen.
Met ons uitgebreid machinepark kan onze houtafdeling een divers gamma van toepassing aanbieden: op maat zagen, frezen, boren, schaven,…Bovendien is het volledig productieproces in eigen beheer: we ontwikkelen nieuwe ideeën, maken modellen productierijp… Kortom, we vertrekken van brute plank en eindigen bij een afgewerkte slaapkamer.
Om onze groei verder te kunnen garanderen zijn wij continu op zoek naar nieuwe medewerkers en zullen wij maandelijks de Rode Loper uitrollen.

We starten de infosessie met een introductiefilm over InterWest en een bedrijfspresentatie. Nadien krijgen de kandidaten een rondleiding in onze hypermoderne werkomgeving.
Tenslotte kunnen kandidaten tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze recruiters nagaan of een job bij InterWest iets voor hun zou kunnen zijn.

Wie organiseert het?

InterWest vzw
Werkplaatsstraat 4
8630 Veurne

Voor wie?

Onze infosessie staat open voor zowel medewerkers met een erkenning, omkaderingsleden alsook voor arbeidszorg.

Waar en wanneer?

Onze infosessie vindt elke 3de maandag van de maand plaats van 13u tot 13u 45 in Veurne en van 14u15 tot 15u in Diksmuide. Noteer alvast in jullie agenda: 17/09/18, 15/10/18, 19/11/18 en 17/12/18!

InterWest vzw (hoofdzetel)

Werkplaatstsraat 4

8630 Veurne

 

InterWest vzw

Kleine Dries 2 & 4

8600 Diksmuide