U bent hier

Je personeelsbeleid onder de HR-scanner

Primaire tabs

Wat is het?

Staat je medewerkersbeleid op punt? Op welke domeinen kan je verbetering boeken? De vernieuwde HRscan van HRwijs brengt daarin verheldering, snel en gratis. Deze tool stelt concrete vragen rond bijvoorbeeld je aanwervingsprocedure, het welzijnsbeleid of diversiteit. Je scores op de vragen leiden tot een rapport en adviesverslag op maat. Het is een krachtig instrument om iedereen binnen je organisatie (medewerkers, directie en raad van bestuur) van verdere stappen in je HR-beleid te overtuigen.

Tijdens deze workshop ga je al actief aan de slag met de HRscan. Je maakt kennis met alle thema’s en vragen van de scan en wisselt ervaringen en goede praktijken uit met andere socioculturele organisaties rond de thema’s van jouw voorkeur. Je ontdekt ook hoe je de HRscan in je organisatie verder kunt uitvoeren en hoe een adviesrapport er dan zou uitzien. HRwijs kan je vervolgens in contact brengen met een HR-expert om dat advies ook in je organisatie te implementeren.

Wie organiseert het?

Verso (HRwijs)

Voor wie?

Voor iedereen die coördinator, stafmedewerker, personeelsverantwoordelijke, bestuurder is bij een socioculturele organisatie. Je moet aangesloten zijn bij Sociare om deel te kunnen nemen aan deze workshop.

Waar en wanneer?

Sociare
3de verdieping
Ravensteingalerij 28
1000 Brussel
  • Dit evenement is afgelopen: 27 mei 2019 van 9u tot 12u30