U bent hier

JOBCafé Sthep dienstencheques

Primaire tabs

Wat is het?

Enerzijds zijn we op zoek enthousiaste huishoudhulpen!
Heb je een hart voor het huishouden? Hou je van poetsen en schoonmaken? Ben je blij als alles netjes en proper is? Je bent gemotiveerd, positief ingesteld en je kan zelfstandig werken?
Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent!

Anderzijds zijn we voor onze bewoners van de serviceflats in Bocholt op zoek naar een enthousiast team van gemotiveerde huishoudhulpen.
In teamverband voer je de planning dag na dag uit. Je bent, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor de aan jouw toegewezen flats.
Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent flexibel om bij te springen waar nodig zodat we samen als team de beste zorg aan onze zorgbehoevende bewoners kunnen aanbieden.
Voor deze job is ervaring of een specifiek diploma niet van belang, maar wel veel werklust en affectie voor de oudere zorgbewoners.
Je hebt een hart voor senioren, passie voor poetsen. Orde en netheid staan bovenaan je lijstje. Je bent sociaal ingesteld, hebt een luisterend oor voor je klant. Je bent positief ingesteld en werklustig. Zelfstandig werken is geen probleem voor jou.

Spreken deze vacatures jou aan, kom dan zeker naar onze JOBCafé op 21/8!

Wie organiseert het?

Sthep Dienstencheques

Voor wie?

Voor iedereen wie interesse heeft in een job als huishoudhulp.

Waar en wanneer?

Sthep Dienstencheques
Dorpstraat 17
3950 Bocholt
  • Dit evenement is afgelopen: 21 augustus 2019 van 15u tot 19u