U bent hier

Jobdag Colruyt regio Diest

Primaire tabs

Wat is het?

Kom naar onze jobdag en word onze nieuwe collega!

Bij Colruyt Group zijn we voortdurend op zoek naar klantgerichte mensen om ons team van winkelmedewerkers en winkelmanagers te versterken.

Word jij onze nieuwe collega? Dan kom je terecht in een hecht team waar ruimte is voor jouw initiatief.

Op de jobdag ontdek je tijdens een van de infosessies alles wat je wil weten over de werksfeer én de invulling van je job. Nadien krijg je de kans om jouw talenten tijdens een persoonlijk gesprek in de verf te zetten. Kan jouw motivatie ons overtuigen? Dan ga je de dag zelf naar huis met een nieuwe job op zak.

Vat de koe bij de horens en schrijf je meteen in!

Wie organiseert het?

Colruyt Group

Voor wie?

Wat verwachten wij van jou?

Klantgerichtheid – De klant staat centraal in alles wat je doet. Je bouwt een goede relatie met hem op en vraagt je altijd af wat je voor hem kan doen.

Een goede fysieke conditie – Je legt behoorlijk wat kilometers af op een dag, en tilt veel dozen en goederen.

Zin voor initiatief – Merk je dat een artikel uit stock is? Zoekt een klant naar een artikel? Heb je een voorstel om werkmethodes te verbeteren? Je doet onmiddellijk het nodige.

Flexibiliteit – Je hebt een afwisselend uurrooster. Je hebt vroege en late shiften en werkt bijna altijd op zaterdag omdat klanten ook dan komen winkelen. Uiteraard krijg je daarvoor dan een andere dag vrij tijdens de week.

Zelf beslissen – Je volgt procedures, maar durft ook zelf beslissen wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld wanneer een klant een artikel wil omruilen.

Waar en wanneer?

Colruyt Diest
Leuvensesteenweg 72
3290 Diest
  • Dit evenement is afgelopen: 18 februari 2020 van 14u tot 20u

Schrijf je in:
Voor meer info: